Super User

Super User

Monday, 24 March 2014 07:47

Final de sezon in Liga MOL

Final de sezon in Liga MOL, HC Nove Zamky este castigatoarea sezonului 2013-2014 a Ligii Mol la hochei pe gheata.

Corona Brasov a obtinut cea mai buna perfonrmanta de pana acum devenind vicecampioana.

Detalii despre partide :

2014-03-09HC Nové Zámky4 : 2(1:1, 0:1, 3:0)Corona Brasov-- Report
2014-03-10HC Nové Zámky3 : 2(1:0, 1:2, 0:0)Corona BrasovOT Report
2014-03-13Corona Brasov6 : 3(1:0, 3:1, 2:2)HC Nové Zámky-- Report
2014-03-14Corona Brasov5 : 6(1:3, 2:1, 2:2)HC Nové Zámky-- Report
2014-03-17HC Nové Zámky2 : 3(2:1, 0:1, 0:1)Corona Brasov-- Report
2014-03-20Corona Brasov1 : 4(0:1, 1:2, 0:1)HC Nové Zámky-- Report

Felicitari tuturor echipelor participante si sa inceapa Liga Nationala !

"Dab Docler, echipa care a dominat autoritar ultimele sezoane ale Ligii Mol, a crezut că va trece la pas de Corona Braşov în semifinalele competiţiei, dar a avut parte de o mare surpriză. 21 de băieţi blonzi, plus încă doi, care, accidentaţi, nu au putut evolua în ultima partidă, s-au autodepăşit, au luptat fenomenal, au crezut în şansa lor şi până la urmă au scris istorie, ajungând pentru prima dată în finala Ligii Mol."

Monday, 24 February 2014 07:32

Final de sezon regulat MOL 2013-2014

Tragem linie pentru inca un sezon regulat incheiat. Si niste concluzii la cald. De departe sezonul actual a fost cel mai echilibrat sezon de pana acum al Ligii Mol. Cu suisuri si coborasuri, meciuri la masa verde, surprize pe final, despartiri cu "lacrimi" si speranta pana in ultimul moment.

Dabul a galopat parca mai rezervat decat in ceilalti ani catre sefia clasamentului unde sa instalat confortabil la inceputul acestui an. Sunt acolo pentru ca merita si fara indoiala sunt cei mai buni.

Nove Zamky a mizat totul pentru o pozitie fruntasa, ruland un lot impresionant comparativ cu celelalte echipe si jucand de multe ori la limita regulamentului , 978 minute de penalizare vs. o medie de 720 spune ceva.

Brasovul a fost inconstant, cu surprize si drame, dar una peste alta cu o dorinta mare de joc pe final. Cred ca nu e putin lucru sa ai la carma un finlandez si un suedez si cred ca acest lucru a fost decisiv pentru parcursul bun de final de sezon regulat. Mai cred ca acum avem sansa unei semifinale frumoase, altfel decat lupta nebuna pe care o prevad intre Miscolc si Zamky. E de remarcat un lucru, e poate prima data cand calificarea pe ultima suta de metri a depins numai de noi. Si parca asta iti da mai multa incredere.

Miscolc a fost intr-un fel sau altul la fel de periculoasa ca anul trecut si a reusit sa prinda playofful, chiar daca de pe locul 4. E acolo si cu siguranta nu le va face viata usoara celor de la Nove Zamky.

Si mai tragem o linie, e linia sub care HSC ajunge prima data. Nu-i usor dar asa e in tenis ar zice Cargiu. Poate la anul.

Ferencvarosi a fost liantul care a tinut liga pe jar, pentru ca au avut vointa in conditiile in care nu stau tocmai pe roze din punct de vedere financiar. Au jucat si asta spune totul.

Ujpesti e acolo, trupa care rastoarna granzii, care produce doua trei surprize  si mai apoi se scufunda in coada clasamentului. Conteaza sa joci si pentru asta ii felicit.

Sa vina semifinalele !

Sunday, 26 January 2014 19:26

Noutati in Liga Mol sezonul 2014/2015

Comunicat de presa remis astazi 26-01-2014 de catre conducerea Corona Brasov, in urma sedintei Ligii:

Cand oficialii celor de la HSC au anuntat transferul lui Mike Danton de la Beibarys Atyrau (Kazahstan) liga MOL si-a ciulit urechile iar pentru Romania a fost probabil cel mai important transfer al unui jucator strain. Presa nationala si locala a relatat inevitabil doar partea de can-can a vietii lui Danton. Zis si facut, dupa 13 meciuri jucate sub culorile HSC, Danton este "pus pe liber" si semneaza pentru KH Sanok in Polonia. Experienta romaneasca e transata scurt in doua parti, pe deoparte partea oficiala si legala, cu hibele binecunoscute iar pe cealalta dragostea neconditionata a fanilor pentru ceea ce inseamna acest sport.

"Romania taught me that a guaranteed contract is not so guaranteed, and I had to move on due to some financial differences leaving behind another set of good teammates and fantastic fans."

Monday, 20 January 2014 20:34

Corona castiga duelul cu Miskolc

Corona castiga in aceasta seara partida disputata impotriva celor de la Miskolc  6-3 (3-0;1-1;2-2) Situatia intalnirilor directe se prezinta in felul urmator

Thursday, 12 December 2013 19:14

Kari Rauhanen noul antrenor al Coronei Brasov

“Sunt aici, dupa cateva discutii purtate cu managementul acestui club. Sunt incitat de aceasta provocare, abia astept sa cunosc echipa si sa incep evaluarile.Sunt impresionat de patinoar si de facilitati, arata foarte bine totul, la prima vedere.

Tuesday, 03 December 2013 13:04

Cine urmeaza ? ...

„Suntem în discuții cu doi canadieni și cu un norvegian care evoluează în campionatul Norvegiei. Când vom finaliza negocierile cu ei, vom decide la cine vom renunța din actualul lot. În ceea ce îl privește pe antrenorul Greg Lindqvist, el va continua la Corona”. Emilian Cernica
Tuesday, 27 August 2013 11:10

Roberto Gliga semneaza cu Corona Brasov

"Roberto Gliga, desemnat cel mai bun jucător al Campionatului Mondial de hochei pe gheaţă U20, competiţie ce s-a desfăşurat la Braşov în decembrie 2012, a semnat cu ASC Corona 2010 Braşov. Gliga jr. a evoluat în ultimii trei ani la echipa suedeză Tingsryds AIF J20, din Divizia de Elita a Campionatului de juniori U-20 din Suedia si a bifat şi câteva meciuri în prima ligă de seniori a Suediei. Tânărul jucător român a semnat un contract pe doi ani cu ASC Corona 2010 Braşov şi deja s-a alăturat echipei. "Faptul ca Roberto Gliga a semnat cu echipa noastra, ma bucura nespus si imi confirma ca, Brasovul a devenit un pol de interes pentru tinerii jucatori de valoare din Romania. Sper sa dea randamentul scontat alaturi de echipa si impreuna sa bifam obiectivele stabilite pentru sezonul competitional 2013-2014." - Emilian Cernica - Presedintele sectiei de hochei ASC Corona 2010 Brasov "Wolves"" via Corona Hochei Brasov

Thursday, 09 May 2013 09:10

Noutati in lotul Corona Brasov

„Lupii din Brasov” si-au anuntat astazi lotul provizoriu! In cadrul unei conferinte de presa, la care au participat vicepresedintele Emilian Cernica, antrenorul Greg Lindqvist si actionarul Zoltan Olti-Pasca, au fost prezentate primele mutatii survenite in lotul echipei de hochei pe gheata seniori Corona Brasov Wolves, dar si unele lucruri care tin de strategia pentru sezonul ofecial intern si international 2013-2014. Antrenorul Greg Lindqvist a prezentat primele schimbari survenite in lot.

Page 1 of 7