Monday, 24 February 2014 07:32

Final de sezon regulat MOL 2013-2014

Written by
Rate this item
(0 votes)

Tragem linie pentru inca un sezon regulat incheiat. Si niste concluzii la cald. De departe sezonul actual a fost cel mai echilibrat sezon de pana acum al Ligii Mol. Cu suisuri si coborasuri, meciuri la masa verde, surprize pe final, despartiri cu "lacrimi" si speranta pana in ultimul moment.

Dabul a galopat parca mai rezervat decat in ceilalti ani catre sefia clasamentului unde sa instalat confortabil la inceputul acestui an. Sunt acolo pentru ca merita si fara indoiala sunt cei mai buni.

Nove Zamky a mizat totul pentru o pozitie fruntasa, ruland un lot impresionant comparativ cu celelalte echipe si jucand de multe ori la limita regulamentului , 978 minute de penalizare vs. o medie de 720 spune ceva.

Brasovul a fost inconstant, cu surprize si drame, dar una peste alta cu o dorinta mare de joc pe final. Cred ca nu e putin lucru sa ai la carma un finlandez si un suedez si cred ca acest lucru a fost decisiv pentru parcursul bun de final de sezon regulat. Mai cred ca acum avem sansa unei semifinale frumoase, altfel decat lupta nebuna pe care o prevad intre Miscolc si Zamky. E de remarcat un lucru, e poate prima data cand calificarea pe ultima suta de metri a depins numai de noi. Si parca asta iti da mai multa incredere.

Miscolc a fost intr-un fel sau altul la fel de periculoasa ca anul trecut si a reusit sa prinda playofful, chiar daca de pe locul 4. E acolo si cu siguranta nu le va face viata usoara celor de la Nove Zamky.

Si mai tragem o linie, e linia sub care HSC ajunge prima data. Nu-i usor dar asa e in tenis ar zice Cargiu. Poate la anul.

Ferencvarosi a fost liantul care a tinut liga pe jar, pentru ca au avut vointa in conditiile in care nu stau tocmai pe roze din punct de vedere financiar. Au jucat si asta spune totul.

Ujpesti e acolo, trupa care rastoarna granzii, care produce doua trei surprize  si mai apoi se scufunda in coada clasamentului. Conteaza sa joci si pentru asta ii felicit.

Sa vina semifinalele !

Read 1028 times